Lär barnen att älska naturen

En av de vackraste gåvorna du kan ge dina barn är kärlek till naturen. Det kommer ge dem ett livslångt intresse för flora och fauna, lära dem att uppskatta frukt och grönt samt ge dem ett viktigt miljömedvetande.

Ett av sätten du kan göra detta på är att låta barnen vara med när du odlar blommor, bär och övrig flora. Med fröpaket, knölar och bra information från flo-rea.com får du allt du behöver för en lyckad och smaklig odling.

Naturens mirakel

För ett barn är det fantastiskt roligt att få upptäcka nya saker. Att få odla frön, vattna och se växter slå rot och blomstra är ett mindre mirakel som små som stora fascineras av. Eftersom barn är nyfikna av sin natur kommer det också bli mycket lättare att få dem att äta det naturen har att bjuda på – till och med ärter! Genom att servera en härlig grönsaksbuffé får barnen en fest för ögat, och det blir roligt att prova på allt de varit med att odla. Hos flo-rea.com hittar du ett stort utbud av underbara grönsaker, örter och frukter och du kan odla dem i trädgården såväl som i krukor på balkongen. Ett bra tips är också att låta småttingarna få ha en egen liten plätt i trädgården som de får ansvara för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *